Γυναίκες φλέγονται για να παραμείνουν νέες


Γυναίκες φλέγονται για να παραμείνουν νέες και να απαλύνουν τις ρυτίδες, αναζητώντας την αιώνια νεότητα. Σαλόνια ομορφιάς στην Κίνα προσφέρουν τις πιο hot θεραπείες και βάζουν (στην κυριολεξία) φωτιά στο πρόσωπο και το σώμα των γυναικών που επιθυμούν να ξορκίσουν το χρόνο!
Η τεχνική, γνωστή και ως Huǒ Liao υπόσχεται να τονώσει το δέρμα, να εξαλείψει τις ρυτίδες, να διώξει την παχυσαρκία αλλά και να θεραπεύσει ένα απλό κρυολόγημα.

Οι θεραπευτές εφαρμόζουν μια πετσέτα εμποτισμένη με οινόπνευμα και ένα μυστικό ελιξίριο στο πρόσωπο της γυναίκας και στη συνέχεια την κάνουν παρανάλωμα! Σύμφωνα με τη «Huffington Post», η εν λόγω τεχνική χρησιμοποιείται και σε άλλα μέρη του σώματος (πλάτη, κοιλιά, γλουτούς κ.λπ.) όπου το δέρμα θερμαίνεται χωρίς να καίγεται, ενώ η θερμότητα αυτή προσφέρει ποικίλες θεραπευτικές ιδιότητες. Στην πλάτη, για παράδειγμα, απλώνεται μια ειδική ουσία και στη συνέχεια οι θεραπευτές ανάβουν την περιοχή. Περιμένουν μερικά λεπτά και καλύπτουν το σημείο με μια ζεστή πετσέτα.«Έτσι αναγεννώνται τα κύτταρα, φωτίζει η επιδερμίδα και μειώνεται η χαλάρωση. Αντιμετωπίζονται οι μυικοί πόνοι αλλά και το λουμπάγκο», αναφέρει ο… hot θεραπευτής.  Τα σαλόνια θεωρούνται ασφαλή όταν οι εφαρμογές πργαματοποιούνται από εξειδικευμένα άτομα, που παρακολουθούν διαρκώς την εξάπλωση των φλογών στο σώμα και το πρόσωπο. Η υπερβολική ζέστη προκαλεί την αύξηση της αδρεναλίνης που με τη σειρά της  μπορεί να αλλάξει τη χημεία του σώματος σας, βελτιώνοντας ακόμα και τον μεταβολισμό. Αξίζει να σημειώσουμε, πως εκτός από γυναίκες, την εν λόγω καυτή θεραπεία ακολουθούν και άντρες!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου