UFO “εθεάθη” στη Μασσαχουσέτη των ΗΠΑ


Ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ) ή επί το κοινότερο UFO εθεάθη προ ημερών στη Μασσαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ η πολεμική αεροπορία δεν δίνει ξεάθαρες απαντήσεις για την εναέρια δραστηριότητα εκείνης την ημέρας.




Το αντικείμενο χαρακτηρίστηκε ως UFO, καθώς η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ναι μεν έκανε λόγο για  μεταγωγικό αεροπλάνο του στρατού που πετούσε στην περιοχή, όχι όμως μετά βεβαιότητος.

Την εμφάνιση του ΑΤΙΑ ανέφεραν κάτοικοι των πόλεων Άμχερστ και του Πέλαμ στις 8 Ιανουαρίου. Το αντικείμενο είχε τριγωνικό σχήμα και πετούσε αθόρυβα και με χαμηλή ταχύτητα.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπράντλεϊ στο Κονέκτικατ που παρακολουθεί τον εναέριο χώρο της περιοχής δεν εντόπισε όμως κάτι.

Δύο εβδομάδες μετά η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπλοΐας και η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσαν ότι το μόνο αεροσκάφος που πετούσε στην περιοχή εκείνη την ώρα ένα μεταγωγικό C5 Galaxy, το οποίο όμως μόνο αθόρυβο δεν είναι, ενώ το σχήμα του δεν μοιάζει με εκείνο που αναφέρθηκε.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανείς λάθος. Ο θόρυβος είναι δυνατός και το αεροσκάφος πολύ μεγάλο» δήλωσε στο Associated Press ο Τζέιμς Μπίσοφ, εκπρόσωπος της βάσης του Γουεστόβερ, από όπου είχε απογειωθεί το μεταγωγικό με αποτέλεσμα η υπόθεση να μην έχει ακόμα διαλευκανθεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου