Ενισχύονται οι ρυθμίσεις ασφαλείας στο Twitter


Αυστηρότερες γίνονται οι ρυθμίσεις ασφαλείας του κοινωνικού δικτύου Twitter, προκειμένου να προστατευτούν αποτελεσματικότερα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του.






Κατά την είσοδο, ζητείται από τον χρήστη να καταχωρίσει το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια, αποστέλλεται στη συνέχεια γραπτό μήνυμα με έναν κωδικό, που χρησιμοποιεί ο χρήστης για να εισέλθει στο λογαριασμό του.

Η νέα διαδικασία είναι προαιρετική και οι χρήστες που επιθυμούν να αυξήσουν τα επίπεδα ασφαλείας του λογαριασμού τους μπορούν να την ενεργοποιήσουν από τις ρυθμίσεις του προφίλ τους.

Το τελευταίο διάστημα, το Twitter έχει δεχθεί διαδοχικά «πλήγματα» παραβίασης της ασφάλειάς του. «Καθημερινά, ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων συνδέονται με το Twitter. Συνήθως, εισέρχονται στο δίκτυο οι πραγματικοί κάτοχοι των διαδικτυακών λογαριασμών του Twitter.

Ωστόσο, έχουν παρατηρηθεί περιστασιακά φαινόμενα εισόδου μη εγγεγραμένων χρηστών σε λογαριασμούς εγγεγραμένων μελών» δήλωσε ο Τζιμ Ο' Λίρι του τομέα ασφάλειας του Twitter αναφερόμενος στη νέα διαδικασία εισόδου στο κοινωνικό δίκτυο.

Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου