Ηλεκτρονικό τσιγάρο μαριχουάνας από την E-Njoint

Το πρώτο ηλεκτρονικό τσιγάρο μαριχουάνας εφηύρε η ολλανδική εταιρεία E-Njoint BV. Η εταιρεία πωλεί τα τεχνολογικά προηγμένα τσιγάρα κάνναβης σε πάρτυ, μουσικές εκδηλώσεις, μπαρ και κλαμπ ανά την Ευρώπη.




Αυτή τη στιγμή κατασκευάζονται 10.000 ηλεκτρονικά τσιγάρα ημερησίως από συνεργάτη της ολλανδικής εταιρείας στην Κίνα.

Σχεδιαστικά μοιάζει με ένα κοινό τσιγαριλίκι, ενώ κάθε φορά που ο χρήστης τραβά ρουφηξιά ανάβει ένα πράσινο φύλλο κάνναβης στην άκρη της συσκευής.

Μια συγκεκριμένη εκδοχή του E-Njoint δεν περιέχει τετραϋδροκανναβινόλη (THC), καπνό ή νικοτίνη και είναι τελείως ακίνδυνη, αλλά και νόμιμη σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Η συγκεκριμένη εκδοχή μετατρέπει φυσικά συστατικά όπως η προπυλενογλυκόλη, η φυτική γλυκερίνη και εξολοκλήρου βιολογικές αρωματικές ουσίες σε υδρατμό.

Παρόλα αυτά, άλλα μοντέλα μπορούν να καπνιστούν ως ηλεκτρικά τσιγαριλίκια.

Το E-Njoint Rechargeable γεμίζουν οι ίδιοι οι χρήστες με ειδικό υγρό κάνναβης.

Το προϊόν κυκλοφορεί σε έξι διαφορετικές γεύσεις όπως πεπόνι, φρούτα του πάθους, πράσινο μήλο και κεράσι και κοστίζει περίπου 9 Ευρώ ανά τσιγάρο.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η χρήση του προϊόντος της ωφελεί την υγεία και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Tikun Olam μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην φαρμακευτική μαριχουάνα.

«Η Ολλανδία είναι γνωστή για την ανεκτική και φιλελεύθερη στάση της στο θέμα των μαλακών ναρκωτικών και η εισαγωγή αυτού του προϊόντος στην αγορά της χώρας δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: εφόσον δεν ενοχλείτε τους άλλους και παραμένετε εντός των ορίων του νόμου όλα είναι καλά» λέει ο Μέννο Κόνταντ, διευθύνων σύμβουλος της E-Njoint.

«Δεν θα πρέπει να υπάρξει πρόβλημα, διότι αυτό που κάνουμε δεν είναι έγκλημα» πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου