SecureCRT 7.2.5 με βελτιώσεις για Ubuntu Unity

Το SecureCRT είναι ένα πρόγραμμα εξομοίωσης τερματικού με υποστήριξη Secure Shell, που περιλαμβάνει ένα εύρος επιλογών και δυνατοτήτων για επαγγελματίες, όπως προηγμένο session management και πολυάριθμες επιλογές για απόδοση των επαναλαμβανόμενων εργασιών.



Οι προγραμματιστές του SecureCRT αναβάθμισαν το λογισμικό στην έκδοση 7.2.5, η οποία έρχεται με ορισμένες αλλαγές και επιδιορθώσεις σφαλμάτων, που αφορούν κυρίως τα Ubuntu και κάποια άλλα λειτουργικά.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, έχει προστεθεί υποστήριξη για το άνοιγμα ενός νέου παραθύρου SecureCRT στο Ubuntu Unity QuickList, η εφαρμογή δεν διακόπτεται πλέον μετά την λήξη των TAPI sessions, οι μεταβλητές που περνούν στα logon scripts δεν διατηρούνται και χρησιμοποιούνται από scripts που ξεκινούν από το button bar ή από κάποιο mapped key.

Επίσης, το παράθυρο διαλόγου Connect φέρει πλέον οριζόντια γραμμή κύλισης, κάποια licenses που περιείχαν διεθνείς χαρακτήρες θεωρούνται πλέον έγκυρα, και έχουν πραγματοποιηθεί και ορισμένες ακόμη αλλαγές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου