Ο Νεύτωνας προέβλεψε το 2060 ως το τέλος του κόσμου.


Σύμφωνα με θεωρίες που αποκάλυψαν ακαδημαϊκοί στην Ιερουσαλήμ, ο Ισαάκ Νεύτων προέβλεψε ότι η αποκάλυψη θα συμβεί το 2060. Η προφητεία έγινε γνωστή από κάποια χειρόγραφα που βρέθηκαν μέσα σε μία βιβλιοθήκη.


Οι σελίδες δείχνουν τις προσπάθειες του Νεύτωνα να αποκωδικοποιήσει τη Βίβλο, που όπως πίστευε ο ίδιος περιείχε τους κρυφούς νόμους του Θεού για το σύμπαν. Η πιο ακριβής ημερομηνία που ο Νεύτωνας έδωσε για την αποκάλυψη ήταν το 2060.

Ο Νεύτωνας ήταν επίσης θεολόγος και αλχημιστής, προέβλεψε ότι πριν τη Δευτέρα Παρουσία θα υπήρχε μία περίοδος πολέμων και καταστροφών στη Γη και στη συνέχεια θα ακολουθούσε μία περίοδος χιλίων ετών βασιλείας των αγίων – ένας από τους οποίους θα ήταν και ο ίδιος.

Η ζωή του Νεύτωνα και οι έρευνές του για το τέλος του κόσμου πρόκειται να γίνουν γνωστές μέσω ενός ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το BBC. Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ Μάλκολμ Ναούμ δήλωσε: «Αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ακριβώς αυτά που έχει προβλέψει ο Νεύτωνας. Έγραψε 4.500 σελίδες, προσπαθώντας να προβλέψει πότε θα ερχόταν το τέλος του κόσμου. Αλλά μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστό ότι είχε καταγράψει την ακριβής ημερομηνία. Ήταν αρκετά διστακτικός στο να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία.»

focusmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου