Τρίδυμα με 11 χρόνια διαφορά!

Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα δύο 11χρονα κορίτσια και το 3 μηνών μωρό στην εικόνα είναι τρίδυμα, αλλά η Bethony, η Megand και η Ryleigh πραγματικά είναι! Παρά το γεγονός ότι και οι τρεις αδελφές έχουν συλληφθεί την ίδια ημέρα, η Ryleigh ήρθε...




11 χρόνια μετά τις δίδυμες αδελφές της.  Η κυρία Shepherd λόγω προβλημάτων υγείας είχε μειωμένες πιθανοτήτων να μείνει έγκυος για αυτό αποφάσισε με το σύζυγο της να υποβληθεί σε θεραπεία. Από τα 24 ωάρια που συλλέχθηκαν από τους γιατρούς, τα 14 γονιμοποιήθηκαν επιτυχώς, τα 2 εμφυτεύθηκαν και τα υπόλοιπα 12 καταψύχθηκαν. Η εγκυμοσύνη κύλησε ομαλά και οι Bethony και Megand γεννήθηκαν υγιή και έφεραν χαρά στην οικογένειά τους.
Μετά από περίπου 9 χρόνια, όταν η οικογένειά Shepherd αποφάσισε ότι ήθελαν άλλο ένα μωρό, πήγαν στην ίδια κλινική και χρησιμοποίησαν ένα από τα έμβρυα που είχαν καταψύξει 9 χρόνια πριν! Οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς ότι υπήρχε η πιθανότητα το σώμα να απορρίψει το κατεψυγμένο έμβρυο, αλλά ευτυχώς αυτό δεν συνέβη και η Ryleigh γεννήθηκε υγιής, αν και 11 χρόνια αργότερα από ό,τι οι δίδυμες αδερφές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου