Πώς να ενισχύσεις το wifi σου, με μια μπύρα

Με μία απλή κατασκευή από ένα κουτάκι μπύρας, ενίσχυσε το σήμα του ασύρματου δικτύου σου κατά 2 με 4 μπάρες σε λιγότερό από 5 λεπτά της ώρας. Θα χρειαστεί να πιείς μία μπύρα.







1. Θα χρειαστείς ότι φαίνεται στην παρακάτω εικόνα (αλουμινένιο κουτάκι, blu tak, ψαλίδι, κοπίδι)



2. ξέπλυνε καλά το κουτάκι αλουμινίου με νερό

3. Αφαίρεσε το δαχτυλίδι ανοίγματος



4. Κόψε το κάτω μέρος από το κουτάκι με το κοπίδι στην διακεκομμένη κόκκινη γραμμή, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα



5. Ακολούθησε ακριβώς την ίδια διαδικασία και για την άνω πλευρά, παραλείποντας ένα μικρό κομμάτι (με άσπρη διακεκομμένη γραμμή στην εικόνα) στην κοντινότερη απόσταση από την τρύπα, όπως φαίνεται στην εικόνα.



6. Κόψε με το ψαλίδι κατά μήκος του ακριβώς αντιδιαμετρικού σημείου που αφέθηκε στο προηγούμενο βήμα χωρίς να κοπεί. Δες στην εικόνα λεπτομερέστερα



7. Με προσοχή, ξεδίπλωσε την αλουμινένια επιφάνεια γύρω από το κεντρικό σημείο της τρύπας ώστε να σχηματίζει παραβολική κάτοψη, όπως ένα δορυφορικό πιάτο.



8. Τοποθέτησε τον αυτοσχέδιο ενισχυτή του σήματος στο router σου. Τοποθετώντας στην βάση του μερικά κομμάτια blu tak η οποιουδήποτε υλικού που θα το σταθεροποιήσει σε όρθια θέση. Πέρασε την τρύπα της βάσης από το κουτάκι μέσα από την κεραία του router, και κόλλησε το στην εφαπτώμενη επιφάνεια του. Φρόντισε η κατασκευή σου να είναι προσανατολισμένη ώστε να στέλνει το σήμα του δικτύου στην επιθυμητή κατεύθυνση.



Πηγή