Η μεγαλύτερη οικογένεια

Γνωρίστε μεγαλύτερη οικογένεια του κόσμου, η οποία έχει έδρα την Baktwang, στην Ινδία, και ζει σε ένα τετραώροφο σπίτι με 100 δωμάτια.






Ο επικεφαλής της οικογένειας είναι ο Ziona Chana, ένας εργαζόμενος σε κατασκευές, και τα 181 μέλη της οικογένειάς του περιλαμβάνουν: αυτόν, τις 39 γυναίκες του, 94 παιδιά, 14 νύφες και 33 εγγόνια.

Το μικρότερο παιδί του Ziona είναι πέντε ετών και ο 67χρονος επιμένει ότι είναι ευλογημένος.

"Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό άνθρωπο που είμαι...

σύζυγος 39 γυναικών και επικεφαλής της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο", δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης.

Υπάρχει μια ιεραρχία διοίκησης που θυμίζει στρατιωτική εκπαίδευση στο 100-δωματίων τετραώροφο σπίτι της οικογένειας.



Η Πρώτη γυναίκα του, η Zathiangi, 71 ετών, οργανώνει όλους τους άλλους, όταν πρόκειται για δουλειές του σπιτιού. Όλες οι γυναίκες στην οικογένεια πρέπει να αναλαμβάνουν εκ περιτροπής να κοιμούνται στο διπλό κρεβάτι του Ziona, το οποίο όπως αποδυκνείεται είναι μάλλον ένα εξαιρετικά "εύφορο μέρος".

Ο Ziona ανήκει και είναι ο ηγέτης της χριστιανικής σέκτας Chana, η οποία περιλαμβάνει περίπου 4.000 οπαδούς και επιτρέπει την πολυγαμία. Οι γάμοι του χαρακτηρίζονται ως ευγενική χειρονομία, καθώς πολλές από τις συζύγους του ήταν πρώην φτωχές και ορφανές γυναίκες του χωριού.

Εκτός από το τιτάνιο έργο του πλυσίματος των ρούχων, μπορείτε να φανταστείτε πως θα είναι να ετοιμάζει κάποιος το γεύμα σε αυτό το νοικοκυριό;



Πηγή