Voice of Russia: Εχουν πέσει UFO στη Ρωσία, βίντεο από νεκροψία σε εξωγήινο (video)

Σε επαφές με εξωγήινους ήδη από το 1942 έχουν έρθει οι Ρώσοι οι οποίοι μάλιστα, όπως μεταδίδει το voiceofrussia.com, έχουν κάνει και νεκροψία σε ένα από τα όντα αυτά.






Όπως αναφέρει ο συγκεκριμένος ιστότοπος, από ρωσικά μυστικά έγγραφα προκύπτει ότι οι Ρώσοι είχαν την πρώτη επαφή με εξωγήινους το 1942, ενώ ακολούθησαν και άλλες, το 1969 και το 1989.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι 1969 συνετρίβη ένα UFO στην πόλη Σβερντλόφκσι, το οποίο εντοπίστηκε και  ανακτήθηκε από τον ρωσικό στρατό. Σε αυτό, μάλιστα, αναφέρεται ότι βρέθηκε ένας νεκρός εξωγήινος.

Η δεύτερη επαφή των Ρώσων με εξωγήινους έγινε το 1989 όταν ρωσικά ραντάρ εντόπισαν ένα ATIA το οποίο συνέχεια έπεσε κοντά στη πόλη Προλαντνγί χωρίς να διευκρινίζεται αν συνετρίβη ή αν κατερρίφθη. Εκεί, αναφέρεται ότι βρέθηκαν δύο νεκροί εξωγήινοι και ένας ζωντανός. Ομάδα γιατρών κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσει στη ζωή, χωρίς, όμως, επιτυχία.

Και οι τρεις εξωγήινοι είχαν ύψος περίπου ένα μέτρο, ενώ το δέρμα τους ήταν μπλε-πράσινο με υφή ερπετού. Δεν είχαν καθόλου μαλλιά, τα μάτια τους ήταν μεγάλα, σε μαύρο χρώμα, και καλύπτονταν με ένα προστατευτικό κάλυμμα. Τα δάχτυλά τους ήταν πολύ μακριά και είχαν εξαιρετικά αδύνατα άκρα. Τα νεκρά σώματά τους φυλάσσονται σε ειδικά γυάλινα δοχεία.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου