4 τροφές για Α’ βοήθειες

Ορισμένα από τα καλύτερα ‘εργαλεία’ πρώτων βοηθειών μπορεί να βρεθούν στην κουζίνα σας. Αν και πάντα πρέπει να έχετε κουτί πρώτων βοηθειών στο σπίτι υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που δεν έχετε σκεφτεί ότι μπορούν να βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή που αφορά την υγεία.





Δείτε μερικά τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν.

Κρεμμύδια

Τα κρεμμύδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τοπική αγωγή για εγκαύματα. Εφαρμόσετε κομμένο κρεμμύδι στο έγκαυμα μόλις συμβεί και θα σας βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τσίμπησα από μέλισσα.


Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι έχει οφέλη για την υγεία-από τη μακροβιότητα και την τόνωση του ανοσοποιητικού μέχρι ιδιότητες που ευνοούν την καρδιά. Ωστόσο γνωρίζετε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση των πρησμένων ματιών; Η καφεΐνη βοηθά στη μείωση του οιδήματος και συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία.


Μέλι

Το μέλι μπορεί να γλυκάνει ένα πιάτο και να αντιμετωπίσει το μεθύσι. Βοηθά τον οργανισμό να μεταβολίσει πιο γρήγορα το αλκοόλ και περιέχει ποτάσσιο το οποίο χάνει ο οργανισμός μετά από μια νύχτα ποτού.


Αλάτι

Το αλάτι είναι περίφημο αντιφλεγμονώδες. Χρησιμοποιήστε το κατά του πονόλαιμου-οι γαργάρες με αλατισμένο νερό θα κατευνάσουν τον πόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου