Θεραπεία με πετρέλαιο. (Vid)

Μια κλινική στην πόλη Naftalan, του Azerbaijan, Baku, βρήκε μια θεραπευτική χρήση για τις άφθονες ποσότητες ακατέργαστου πετρελαίου της. Στο Azerbaijan έχουν τόσο μεγάλες ποσότητες, που στην πόλη Naftalan χρησιμοποιούν το ακατέργαστο (αργό) πετρέλαιο ως θεραπεία.

 Όλοι πηγαίνουν στη διάσημη κλινική Naftalan, από όλη την πρώην Σοβιετική Ένωση, ακόμη και από τα Εμιράτα και την Ευρώπη προκειμένου να θεραπεύσουν τις διάφορες δερματικές ασθένειες, ρευματισμούς, αρθρίτιδα, ακόμα και νευρικές παθήσεις. Οι γιατροί λένε πως οι θαυματουργές θεραπευτικές ιδιότητες του πετρελαίου χρησιμοποιείται για 100 διαφορετικές περιπτώσεις.

Η πιο δημοφιλής θεραπεία στο Naftalan είναι το λουτρό ακατέργαστου πετρελαίου. Οι ασθενείς βυθίζουν το σώμα τους σε 35 γαλόνια ακατέργαστου πετρελαίου, σε μια θερμοκρασία 40 βαθμών. 

Πολλοί από τους ασθενείς δηλώνουν ότι το θερμό πετρέλαιο χαλαρώνει τις αρθρώσεις τους και τους αρέσει να κάθονται περισσότερο από 10 λεπτά στο μαύρο πετρέλαιο, αλλά δεδομένου ότι περιέχει ναφθαλίνη σχεδόν 50%, έναν υδρογονάνθρακα που κρίθηκε ενδεχομένως καρκινογόνος από τους κανονισμούς της ΕΕ, οι πιο μακρόχρόνες θεραπείες είναι επικίνδυνες για την υγεία τους.

Οι γιατροί της κλινικής λένε πως εκατομμύρια ασθενείς έχουν θεραπευτεί και κανένας τους δεν έιχε κάποια αρνητική παρενέργεια. Εξάλλου, για να είναι σίγουροι βάζουν ένα όριο με 10 λεπτά μπάνιου με αργό πετρέλαιο μια φορά την ημέρα, για διάστημα που δεν ξεπερνά συνολικά τις 10 ημέρες.




Πηγήhttp://www.otherside.gr/2011/05/therapeia-me-petrelaio-photos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου