Η πρώτη πλωτή πόλη ετοιμάζεται να σαλπάρει

Ονομάζεται «Freedom» και πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο αστικής ανάπτυξης μέσα στη θάλασσα! Στην ουσία πρόκειται για ένα γιγαντιαίο πλοίο το οποίο θα μπορεί να στεγάσει μέχρι 50.000 κατοίκους, προσφέροντάς τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και όλες τις ανέσεις.




Κατοικίες, καταστήματα, χώροι αναψυχής και πάρκα, εμπορικά κέντρα, σχολείο και πανεπιστήμιο, ξενοδοχεία και καζίνο αλλά και νοσοκομείο και γήπεδα ποδοσφαίρου είναι μερικά μόνο από όσα μπορεί κανείς να βρει μέσα σε αυτή την πρώτη πλωτή πόλη στον κόσμο, πραγματικό «θαύμα» της σύγχρονης εποχής.





Με θέα στον ωκεανό και δυνατότητα να βρεθεί οπουδήποτε θελήσουν οι «επιβάτες» του ανά πάσα ώρα και στιγμή, το πρωτότυπο αυτό «πλοίο της αγάπης» αναμένεται να κατασκευαστεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με τα λεγόμενα των σχεδιαστών του.



Οι «πλουσιότεροι» του κόσμου αναμένεται να αφήσουν τις χλιδάτες κατοικίες τους για ένα πλωτό διαμέρισμα στο «Freedom», οργανώνοντας καθημερινά τις εξορμήσεις τους με τα γιότ στην ακτή.



Γιατί η διαμονή σε αυτή την πλωτή πόλη δεν θα είναι, όπως καταλαβαίνετε, μια «οικονομική» υπόθεση, καθώς οι αστρονομικές τιμές των σπιτιών είναι μόνο για λίγους και εκλεκτούς. Παρόλα αυτά ο θαυμασμός είναι δωρεάν.









Πηγή