Αποχαιρετήστε το 2012. Α! και τις οθόνες αφής. (video)

Το Leap Motion Control αποχαιρετά την χρήση του ποντικιού και του πληκτρολόγιου, δημιουργώντας ένα διαδραστικό τρισδιάστατο χώρο γύρω από αυτό, όπου μπορεί να ανιχνεύσει το δάχτυλο, το χέρι, και τις κινήσεις του βραχίονα.





Το Leap 3D motion control system αντιλαμβάνεται με ακρίβεια εκατοστού του χιλιοστού τις χειρονομίες και τις κινήσεις των δακτύλων σας και αλληλεπιδρά με την οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς καν να χρειάζεται να την αγγίξετε. Οι κατασκευαστές αναφέρουν μάλιστα ότι είναι 200 φορές πιο ακριβές από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, οθόνη αφής ή ποντίκι αλλά και τόσο αξιόπιστο όσο ένα πληκτρολόγιο. Η τεχνολογία του δεν προορίζεται μόνο για  χρήση αποκλειστικά στους υπολογιστές, αλλά και για άλλες συσκευές όπως  smartphones, tablets, αυτοκίνητα, ενώ μπορεί να βρει εφαρμογή, πέρα από την απλή χρήση και το gaming, σε άλλους τομείς, όπως στη χειρουργική, την αρχιτεκτονική, τη μηχανική, αλλά και το σχεδιασμό.





Η εγκατάσταση είναι εξίσου διαισθητική. Περιμένετε να έρθει το 2013. Τότε, 70$ θα πεταχτούν από το πορτοφόλι σας (προαπαιτείται). Ύστερα συνδέστε το Leap σε μια θύρα USB. Φορτώστε το λογισμικό Leap Motion. Κάνετε μια γρήγορη κίνηση του χεριού και ξεκινήστε..

Πηγή