Tρείς απλοί τρόποι για να αποφεύγεται το σπάσιμο των αυγών κατά το βράσιμο.
- Πριν τα βράσετε, τα αφήνετε για περίπου 15 λεπτά ώστε να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου
- Βάζετε λίγο αλάτι στο νερό
- Ρίχνετε μερικές σταγόνες ξίδι στο νερό
Editor: μπορεί να σας φαίνεται μαλακία το ποστ, αλλά μην ξανακούσω να παραπονεθεί κανένας ότι του έσπασαν τα αυγα στο βράσιμο θα του κόψω τα πόδια.
2 σχόλια:
Πως εκφράζεσαι έτσι?
Αν έχεις να πρωτείνεις κάποια αλλαγή στην ανάρτηση είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις από die hard αναγνώστες μας.
Δημοσίευση σχολίου