Πως δεν σπάνε τα αυγά στο βράσιμο

Tρείς απλοί τρόποι για να αποφεύγεται το σπάσιμο των αυγών κατά το βράσιμο.






  1. Πριν τα βράσετε, τα αφήνετε για περίπου 15 λεπτά ώστε να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου
  2. Βάζετε λίγο αλάτι στο νερό
  3. Ρίχνετε μερικές σταγόνες ξίδι στο νερό
Editor: μπορεί να σας φαίνεται μαλακία το ποστ, αλλά μην ξανακούσω να παραπονεθεί κανένας ότι του έσπασαν τα αυγα στο βράσιμο θα του κόψω τα πόδια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως εκφράζεσαι έτσι?

Dimitri είπε...

Αν έχεις να πρωτείνεις κάποια αλλαγή στην ανάρτηση είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις από die hard αναγνώστες μας.

Δημοσίευση σχολίου