Το χαμένο βιβλίο του Νοστράδαμου. (Vid)

Νοστράδαμος. Ίσως ένα απο τα πιο δημοφιλή ονόματα την τελευταία 500ετία που συνεχίζει ακόμα στις μέρες μας να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης και μελέτης. Η ικανότητα που είχε να προβλέπει το μέλλον, τον έκανε γρήγορα διάσημο και μάλιστα είχε ένθερμους υποστηρικτές, όπου ανάμεσα τους βρισκόντουσαν... 



...ευγενείς και πρόσωπα του Βασιλικού κύκλου που ζητούσαν προβλέψεις για τα προσωπικά τους, αλλά και για το μέλλον της χώρας.

Στις προφητείες του χρησιμοποιούσε 4στιχα και είναι εκπληκτικό πως προέβλεψε με φοβερή ακρίβεια γεγονότα που συντάραξαν τον πλανήτη αιώνες αργότερα.

Υπολόγιζε την σχέση της Γης μεταξύ των πλανητών και των ουράνιων σωμάτων και σε συνδυασμό με την αστρολογία υπαινισσόταν πως μπορούσε να προβλέψει το μέλλον γύρω απο πρόσωπα και γεγονότα. 

Το χαμένο βιβλίο του Νοστράδαμου ονομάστηκε έτσι γιατί ανακαλύφτηκε πριν λίγα χρόνια σε μια βιβλιοθήκη στην Ρώμη. Έχει το όνομα του συγγραφέα χειρόγραφα, ενώ περίεργο είναι πως αυτήν την φορά δεν υπάρχουν 4στιχα, μα παράξενες εικόνες γρίφων που όταν αποκωδικοποιηθούν δίνουν προφητείες -σύμφωνα με τους ερευνητές- για σημαντικά γεγονότα ενώ υπάρχουν εικόνες που σηματοδοτούν την ακριβή ημερομηνία για το τέλος του κόσμου.

Παρακολουθήστε το παρακάτω ντοκιμαντέρ. (τα συμπεράσματα δικά σας)

Μέρος 1.


Μέρος 2.


Μέρος 3.


Μέρος 4.


Μέρος 5.


Μέρος 6.


Μέρος 7.


Μέρος 8.


Μέρος 9.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου