O εξωγήινος που επέζησε στη συντριβή του Roswell.



Στις 3000 περίπου σελίδες της απόρρητης έκθεσης Serpo, που αποκαλύφθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2005 στο ευρύ κοινό, περιγράφεται ένας εν ζωή εξωγήινος σε εγκαταστάσεις των Η.Π.Α.







Ο πρώην διευθυντής της CIA W.Casey, ο τότε Υπουργός Άμυνας C.Weinberger και διάφοροι επιστημονικοί σύμβουλοι αποκαλύπτουν στις απόρρητες σελίδες τα πάντα για τον εξωγήινο επιζών της συντριβής του Roswell, που ονομάζεται ΕΒE (Extraterrestrial Biological Entities).

Το 1947, μετά τη συντριβή, όλο το υλικό, οι νεκροί αλλά και ο επιζών εξωγήινος μεταφέρθηκαν αρχικά στην αεροπορική βάση του Roswell και στη συνέχεια στο Los Alamos, την ασφαλέστερη βάση στον κόσμο. Ενώ ένα μεγάλο μέρος του υλικού μεταφέρθηκε αργότερα στο Dayton του Οχάιο, που εδρεύει το εξωγήινο τμήμα τεχνολογίας της πολεμικής αεροπορίας των Η.Π.Α., ο ΕΒΕ στεγάστηκε σε ένα ειδικό χώρο στο Los Alamos και στη Sandia (Albuquerque).





Ο ΕΒΕ (το όνομα του δόθηκε από το στρατό) δεν είχε ανθρώπινα χαρακτηριστικά, εκτός από τα μάτια, τα αυτιά και το στόμα. Ο οργανισμός του, το δέρμα του, το σύστημα της αναπνοής του, το αίμα του και το μυαλό του ήταν εντελώς διαφορετικά από εκείνα των ανθρώπων. Αν και ο ΕΒΕ δεν είχε φωνητικές χορδές όπως οι άνθρωποι, μέσω μιας χειρουργικής επέμβασης που του έγινε από τους στρατιωτικούς γιατρούς μπόρεσε να μιλήσει. Ήταν εξαιρετικά ευφυής και γρήγορα έμαθε αγγλικά, κυρίως από το στρατιωτικό προσωπικό που ήταν υπεύθυνο για την ασφάλεια και τη φροντίδα του.



Ο ΕΒΕ αποκάλυψε ότι ήταν από τον πλανήτη Serpo, 38,42 έτη φωτός από τη Γη στο σύστημα Ζέτα Reticuli και χρειάστηκε εννέα μήνες για να φτάσει στον πλανήτη μας. Η διάρκεια ζωής του είδους του είναι μεταξύ 350 και 400 χρόνια και μια δικιά τους μέρα διαρκεί περίπου 40 ώρες και μετριέται βάση των δύο ήλιων τους, που είναι εντελώς διαφορετικοί από τον δικό μας. Τα όντα Eben είναι φιλικά και δεν επιθυμούν να βλάψουν το ανθρώπινο είδος.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο ΕΒΕ παρέμεινε ζωντανός μέχρι το 1952, και πριν πεθάνει ήταν φοβερά θυμωμένος από τη στιγμή που του ζητήθηκε να μάθει στο στρατιωτικό προσωπικό να χειρίζεται όλα τα αντικείμενα που βρίσκονταν στο ufo που συνετρίβει.

Στο τέλος της έκθεσης σημειώνεται, ότι εκτός από τους Eben υπάρχουν και άλλοι εξωγήινοι πολιτισμοί και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες το γνωρίζουν. Επίσης αναφέρεται ότι οι μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. έχουν συλλέξει πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Γη χιλιάδες χρόνια πριν, είχε επισκέπτες από διαφορετικούς εξωγήινους πολιτισμούς, χωρίς να αναφέρονται αναλυτικότερα.

Το 1961, φυλακίστηκε στον Καναδά ένας εξωγήινος του είδους Trantaloid, ο οποίος πέθανε ένα χρόνο μετά. Το 1988, ο Bob Lazar έβλεπε στην περιοχή 51 μέσα απ΄τα τζάμια, ένα κοντό γκρι πλάσμα που δεν έμοιαζε με άνθρωπο…

Η αυθεντικότητα των 3000 περίπου σελίδων της απόρρητης έκθεσης Serpo, δεν έχει επιβεβαιωθεί έως σήμερα ούτε από την Αμερικανική κυβέρνηση , ούτε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. 

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου