Η «Μάχη» του Λος Άντζελες: η επίθεση του UFO

Τη νύχτα της 24ης Φεβρουαρίου του 1942 ένα ιπτάμενο αντικείμενο εθεάθη πάνω απ’ το Λος Άντζελες. Τα γεγονότα που ακολούθησαν ονομάστηκαν «η Μάχη του Λος Άντζελες». Οι φωτογραφίες απαθανάτισαν ένα τριγωνικό αεροσκάφος, που εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω του. Ο κόσμος ήταν πεπεισμένος. Εξωγήινοι έκαναν επίθεση στο Λος Άντζελες. Είναι ένα μυστήριο που ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί. Η Μάχη του Λος Άντζελες

Μόλις 79 ημέρες είχαν περάσει από την επίθεση των Ιαπώνων στο Περλ Χάρμπορ. Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος είχε φτάσει στην Αμερική. Ο στρατός βρισκόταν σε επιφυλακή και στους πολίτες επικρατούσε πανικός. Περίμεναν κι άλλη επίθεση σε αμερικανικό έδαφος, από στιγμή σε στιγμή. 

Αργά τη νύχτα της 24ης Φεβρουαρίου, τα ραντάρ εντόπισαν ένα ιπτάμενο αντικείμενο στην περιοχή του Λος Άντζελες. Ο χειρότερος εφιάλτης τους γινόταν πραγματικότητα. Οι Ιάπωνες θα επιτίθονταν σε μια απ’ τις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής. Η αντίδραση του στρατού ήταν άμεση. Έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα και η πόλη βυθίστηκε στο σκοτάδι. Σειρήνες ηχούσαν από τη μία άκρη της πόλης μέχρι την άλλη και ο κόσμος κρύφτηκε στα σπίτια του. 

Το Ιπτάμενο Αντικείμενο Αγνώστου Ταυτότητας


Στις 3.16 τα ξημερώματα της 25ης Φεβρουαρίου, ο στρατός και η αεροπορία έλαβαν θέσεις και άρχισαν να πυροβολούν το αεροσκάφος. Για μία ώρα, ο ουρανός γέμισε φως απ’ τα πυρά. Υπολογίζεται ότι χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 14 χιλιάδες αντιαεροπορικά βλήματα. Δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Το ιπτάμενο αντικείμενο άλλαξε πορεία και μετά από λίγο εξαφανίστηκε. 

Στις 7.21 το πρωί, ο ουρανός καθάρισε και επικράτησε ηρεμία. Η «Μάχη του Λος Άντζελες» βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων. Οι Αμερικάνοι κατάφεραν να σκοτώσουν 5 ανθρώπους με τα δικά τους πυρά. Κτίρια και αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές από τα θραύσματα των οβίδων. 

Η «Μάχη» δημοσιεύεται στους Τάιμς του Λος Άντζελες

Ο εκπρόσωπος του Ναυτικού, Γρανκ Νοξ, δήλωσε ότι «η επιχείρηση οφειλόταν σε νευρικότητα εξαιτίας της πολεμικής απειλής και ότι το αντικείμενο ήταν κάποιο αερόστατο». Ο στρατηγός Τζορτζ Μάρσαλ υποστήριξε ότι το ιπτάμενο αντικείμενο ήταν πράγματι ιαπωνικό και είχε αποστολή να πετάξει πάνω απ’ το Λος Άντζελες χωρίς να επιτεθεί για να προκαλέσει πανικό. 


Εξωγήινοι πάνω απ’ το Λος Άντζελες 

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε όλες τις εφημερίδες, απεικόνιζε ένα τριγωνικό αεροσκάφος, που δεν έμοιαζε με κανένα άλλο αεροσκάφος της εποχής. Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένας σμήνος αμερικάνικων αεροσκαφών κυνήγησε το ιπτάμενο αντικείμενο, πριν εξαφανιστεί. Όμως, η αεροπορία επέμενε ότι ενώ όλοι οι πιλότοι ήταν σε ετοιμότητα, κανένα αεροσκάφος δεν απογειώθηκε. 

Το ΑΤΙΑ


Χιλιάδες βλήματα εκτοξεύτηκαν εναντίον του ιπτάμενου αντικειμένου, αλλά κανένα δεν το πλησίασε. Για πολλή ώρα ήταν ακίνητο και δεχόταν τα πυρά, χωρίς να χτυπηθεί. Όταν μετακινήθηκε, η ταχύτητα και οι ελιγμοί του ξεπερνούσαν τις δυνατότητες των πιο εξελιγμένων αεροσκαφών της εποχής. Μέχρι σήμερα, το μυστήριο της ταυτότητας του ιπτάμενου αντικειμένου παραμένει ανεξιχνίαστο και πολλοί υποστηρίζουν ακόμη ότι το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου, εξωγήινη αποστολή επισκέφθηκε το Λος Άντζελες. 

Οι ιστορίες με τα ιπτάμενα αντικείμενα γοητεύουν πάντα την κοινή γνώμη και για αυτό οι κειμενογράφοι του Χόλιγουντ μας έχουν χαρίσει μερικά από τα καλύτερα κινηματογραφικά σενάρια, που βασίζονται στην ύπαρξη εξωγήινων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου