Skylifter- Θα μπορεί να σηκώνει μέχρι και κτίρια!(Βίντεο)

ΕικόναΤις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, θυμίζει το νέο αεροσκάφος που σχεδιάστηκε για να σηκώνει και να μεταφέρει ακόμη και κτίρια, καθώς έχει σχήμα δίσκου που του εξασφαλίζει ευελιξία.
Θυμάστε τον γεράκο από τη ταινία Up, που έμοιαζε τόσο πολύ στον Ζάχο Χατζηφωτίου, ο οποίος πήρε τη μεγάλη απόφαση να δέσει το σπίτι του με μπαλόνια και να το πάρει μαζί του;
Αυτή λοιπόν η σκηνή μπορεί να γίνει πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον χάρη στην Αυστραλιανή εταιρεία Skylifter η οποία αναπτύσσει ένα ειδικό αεροσκάφος που θα μπορεί να μεταφέρει 150 τόνους για πάνω από 1200 μίλια...



Μάλιστα η εταιρεία ελπίζει ότι κάποια μέρα θα μπορεί να μεταφέρει μέχρι και ολόκληρα νοσοκομεία σε απομονωμένες περιοχές.

Το αεροσκάφος θα έχει τη μορφή δίσκου κάτι το οποίο το καθιστά πιο σταθερό και ικανό να μεταφέρει βαριά φορτία σε ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Με μέγεθος όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, θα κινείται με ισχυρές προπέλες οι οποίες θα το διευκολύνουν να αλλάζει πορεία ενώ το βαρύ φορτίο θα δημιουργεί αντίσταση.
Ήδη η εταιρεία έχει δημιουργήσει το πρωτότυπο, το οποίο ονόμασε Μπέτι και είναι μικρότερο από αυτό που σκοπεύει να βγάλει στην αγορά μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.



Πηγή:http://truth.freeforums.org/skylifter-t10261.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου