Έρχεται εισβολή από το... υπερπέραν.

Πέντε διαστημόπλοια εκ των οποίων το ένα έχει μήκος 242 χλμ και άλλα δύο πάνω από 200 χλμ., έχουν εντοπιστεί από τη ΝΑSA και θα αφιχθούν στη Γη το ...
2012 με εχθρικές διαθέσεις, αναφέρει η ιστοσελίδα της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» .

Τα αστρόπλοια βρίσκονται αυτή τη στιγμή πίσω από τον Πλούτωνα, συνεχίζει με βεβαιότητα η εφημερίδα,  και οι πολίτες της Γης δεν έχουν ενημερωθεί, την στιγμή που το σμήνος έχει εδώ και καιρό εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα.

Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.

Η «Pravda» σημειώνει ότι «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία από αυτά θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!

Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των εξωγήινων υπολογίζεται ότι θα συμπέσει με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, δηλαδή στις 21 Δεκεμβρίου του 2012! πηγή:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=235537&cid=5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου