9 χρήσιμα websites

Στο Διαδίκτυο του σήμερα υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες, που είναι εύκολο κανείς να χαθεί. Δεν είναι τυχαίο μάλλον, που οι περισσότεροι “παίζουμε” συνήθως με 5-10 websites, τα οποία επισκεπτόμαστε καθημερινά και αποτελούν τη βασική μας πηγή πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. 





Όμως πέρα από τα αγαπημένους μας προορισμούς στο Web, υπάρχουνχιλιάδες άλλες τοποθεσίες που αξίζει να τσεκάρουμε. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες χρήσιμες. 



Εντάξει, όλοι ξέρουν την Wikipedia και σίγουρα την έχουν επισκεφτεί κάποτε. Αυτό που όμως μάλλον δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας που αναπαράγει ήχο κάθε φορά που κάποιος κάνει edit σε άρθρα της δημοφιλούς online εγκυκλοπαίδειας. 

Το αποτέλεσμα πλησιάζει αισθητικά το χαρακτηριστικό στυλ της ambient μουσικής και είναι απίστευτα ευχάριστο και χαλαρωτικό.



Σήμερα υπάρχουν πάμπολλες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε αρχεία με φίλους και συνεργάτες σας. 

Το Mixtape.moeδεν προσπαθεί φυσικά να αντικαταστήσει το Google Drive, το Microsoft OneDrive ή το Dropbox. Έχει σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα την ευκολία και την ταχύτητα. 

Θέλετε να ανεβάσετε ένα αρχείο; Αρκεί να το κάνετε drag and drop στο σχετικό πεδίο της ιστοσελίδας και αυτή θα δημιουργήσει ένα σύνδεσμο, που μπορείτε να στείλετε σε όποιον επιθυμείτε να κατεβάσει το αρχείο σας!



Το GetHuman θα σας βοηθήσει να βρείτε δωρεάν τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης που σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα. 

Αν πάλι είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε ένα μικρό τίμημα, κάποιος εκπρόσωπος του GetHuman θα αναλάβει να έρθει σε επαφή με την εταιρεία που σας ταλαιπωρεί, γλυτώνοντας σας πολύτιμο χρόνο.


4. Pixlr

Οκ, αν θέλετε να επεξεργαστείτε μια εικόνα στα γρήγορα, πριν εγκαταστήσετε δεκάδες εφαρμογές στο smartphone ή τον υπολογιστή σας, ελπίζοντας ότι κάποια από αυτές θα καλύψει τις ανάγκες σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Pixlr. 

Πρόκειται για ένα πλήρες εργαλείο επεξεργασίας εικόνας, που θυμίζει αρκετά το Photoshop. Εντάξει, σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια επαγγελματική σουίτα, είναι όμως αρκετό για το μέσο χρήστη.



Πρόκειται πρακτικά για ένα διαδικτυακό “Τσελεμεντέ”, που μπορεί να σας προτείνει εκατοντάδες συνταγές, με βάση τα υλικά που έχετε στη διάθεσή σας. 
τα χέρια και θα φέρει ποικιλία στο τραπέζι σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου