Fregate Island, ένας μοναδικός εξωτικός προορισμός

Το Fregate Island ανήκει στις Σεϋχέλλες και βρίσκεται λίγο νότια του ισημερινού, στο ανατολικότερο άκρο του αρχιπελάγους των Σεϋχέλλων, βορειοανατολικά της Μαδαγασκάρης. Είναι το πιο απομονωμένο από τα νησιά του εξωτικού συμπλέγματος και έχει έκταση μόλις 3 τ.χλμ.


Με επτά συνολικά ονειρικές παραλίες, λευκή άμμο και καταπράσινο περιβάλλον δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί τον μυστικό προορισμό διακοπών επωνύμων από όλο τον κόσμο. Προσθέστε και το γεγονός ότι τα καταλύματα στο νησί είναι μόλις 16 συν μια προεδρική βίλα για να είμαστε πιο ακριβείς και είναι σίγουρο ότι οι προσωπικές στιγμές θα είναι καλά προστατευμένες.

Η κατασκευή όλων των καταλυμάτων έχει γίνει βάσει αυστηρών κανονισμών, ώστε να διαφυλαχτεί ανέπαφο το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, ενώ ακόμα και σήμερα πρωταρχικό μέλημα είναι η διατήρηση της σπάνιας χλωρίδας και πανίδας.

Κάθε βίλα είναι χτισμένη από μαόνι, υλικό που χρησιμοποιείται από τους ντόπιους για τις κατασκευές των σπιτιών τους, ενώ οι σκεπές κάθε βίλας έχουν κατασκευαστεί από άχυρο δένοντας αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον. Κάθε βίλα διαθέτει μια απολαυστική ιδιωτική πισίνα, μεγάλη βεράντα με κρεβάτι για τον μεσημεριανό σας ύπνο αλλά και τζακούζι.







































Πηγή